Νικ. Πλαστήρα 20, Αιγάλεω / Ώρες λειτουργίας Δευτ-Παρ: 08:00 - 18:30 / Σαβ: 08:00 - 15:00
Καλέστε μας 210 5981637 210 5901123

Εγγυηση - Επιστροφες

Εγγύηση

Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.batterypro.gr της AΦΟΙ ΚΥΡΙΑΖΗ ΟΕ.

Τι σημαίνει 12 μήνες εγγύηση;

Εγγύηση 12 μήνες νοείται η κάλυψις 100% του προϊόντος και τους δώδεκα μήνες από την ημέρα της αγοράς του.
Η εγγύηση επιβεβαιώνεται α) με τον κωδικό που υπάρχει στον πόλο της μπαταρίας και β) με το παραστατικό που έχει κοπεί κατά την ημέρα της αγοράς.

Εξαιρούνται της εγγύησης

1.Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους λόγω απώλειας του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού συστήματος του αυτοκινήτου ή οποιουδήποτε άλλου μεταφορικού μέσου.
2.Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους λόγω βλάβης του δυναμό ή βλάβης του αυτόματου δυναμό (υποφόρτιση)
3.Μπαταρίες που έχασαν το ρεύμα τους από υπερβολική τροφοδοσία του δυναμό (υπερφόρτιση)
4.Μπαταρία που έχει χτυπηθεί είτε στους πόλους είτε στο δοχείο είτε έχει βραχυκυκλωμένους πόλους 
5.Θραύση μπαταρίας
6.Μπαταρίες που έχουν θειϊκωθεί
Θειϊκωση ονομάζεται το φαινόμενο που παρατηρείται στις μπαταρίες που έχουν μείνει για αρκετό διάστημα χωρίς χρήση.

Το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί σε νέους τύπους αυτοκινήτων κυρίως που χάνουν το ρεύμα τους πολύ εύκολα λόγω ακινησίας πλέον των (15) δεκαπέντε ημερών).

Τι σημαίνει 24 μήνες εγγύηση;

Εγγύηση 24 μήνες νοείται η κάλυψη του προϊόντος 100% τους πρώτους 18 μήνες από την ημέρα της αγοράς του και επιβεβαιώνεται α) με τον κωδικό που υπάρχει στον πόλο της μπαταρίας και β) με το παραστατικό που έχει κοπεί την ημέρα της αγοράς του.Για το υπόλοιπο των 6 μηνών παρέχεται κάλυψη η οποία αντιστοιχεί με το 30% της αγοράς της τρέχουσας τιμής νέου προϊόντος.

Όλοι οι έλεγχοι γίνονται στην έδρα της εταιρείας N.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 20 ΑΙΓΑΛΕΩ

Επιστροφές

Οι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ( λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση)στις περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν, το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος η οποία έχει δοθεί μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.batterypro.gr της AΦΟΙ ΚΥΡΙΑΖΗ ΟΕ.Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν    (Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κοκ) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά ημερών (7) ημερών.Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας συνιστάται προσεκτικός  έλεγχος κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ. Σπασμένο εμπόρευμα ή λανθασμένο είδος κοκ)Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) ημερών η εταιρεία www.batterypro.gr (AΦΟΙ ΚΥΡΙΑΖΗ) δεν αποδέχεται την οποιαδήποτε επιστροφή και αντικατάσταση.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα