Νικ. Πλαστήρα 20, Αιγάλεω / Ώρες λειτουργίας Δευτ-Παρ: 08:00 - 17:00 / Σαβ: 08:00 - 15:00

Καλέστε μας 210 5981637 210 5901123

Τροποι αποστολης

TΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

** Όλες οι παραγγελίες άνω των 5kg θα αποστέλλονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών**

1.Με Πρακτορείο Μεταφορών(φορτηγών)

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με τo www.batterypro.gr πρακτορεία ή με πρακτορείο μεταφορών(φορτηγών) της αρεσκείας σας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) ή θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου(φορτηγών). Eλάχιστο κόστος μεταφοράς 5€.

 

2. Mε Γενική Ταχυδρομική (Courier)

Επιλέξτε την Γενική Ταχυδρομική για να παραλάβετε σε 24 με 48 ώρες στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 11:30 εκτελούνται την ίδια ημέρα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη.Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας ή θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο πεδίο Αναζήτηση Αποστολής που βρίσκεται στο website της Γενικής Ταχυδρομικής www.taxydromiki.gr έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς είναι 5.00€.

 

3.Παραλαβή από Κατάστημα

Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (e-mail) ή τηλεφωνικώς από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα